• Opplev vårt vakre land !

    Lofoten - stedet som med rette kan kalles en av våre vakreste perler !
  • Drøm nå - bestill senere !

    Bruk tiden nå til å legge planer for å reise i eget land i år - vi hjelper deg gjerne med din neste reise "når Verden åpner igjen" !
VALGTE
DESTINASJON

Italia 

Landet som byr på noe for enhver smak, enten du er interessert i kunst og kultur, eller fart og spenning. Her kan du beundre mange mesterverk av kjente kunstere, eller hva med en tur til Formel 1 byen - Monza.

Maten er enkel og god, og restaurantene er mange. Vårt tips er å finne en liten restaurant i en sidegate, med rødrutete duker og mange italienere. Der får du som oftest den aller beste maten, ekte italiensk, til en rimelig penge. Og vær ikke redd for å prøve husets vin, den er sjelden et dårlig valg.
 

Roma

Den evige stad, som du kan reise tilbake til igjen og igjen. Roma byr alltid på nye opplevelser, har kan du nyte folkelivet fra en fortauskafè eller trave rundt fra severdighet til severdighet. Ta på dine beste sko og gjør Roma til fots ! Turen opp til kuppelen i Peterskirken i Vatikanet er verdt hvert et trinn, det samme er en vandring i ruinene i Forum Romanum og Colosseum. Etter en shoppingrunde smaker det fortreffelig med en ekte italiensk is. Og glem ikke å kaste en mynt i Trevi-fontenen.....

Firenze

Kulturbyen framfor noen og renessansens vugge. I Firenze er domkirken med den berømte kuppelen en av de mest besøkte turistattraksjonene. Og broen Ponte Vecchio bare må man se og fotografere, før man begir seg ut på en museumsrunde. Et besøk på San Lorenzo-markedet, ett av landets mest besøkte utendørsmarked, er også verdt å få med seg.

Cinque Terre

5 byer som perler på en snor, ytterst på klippene ligger de etterhverandre: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola og Riomaggiore. Ta toget, kjapt og effektivt, eller hva med en romantisk spasertur langs Via del Amore.
Disse byene er ”perler” på hver sin måte, like, men likevel forskjellige. Blir den italienske sommeren for het, er det mulig å ta en dukkert. I de smale gatene kan du rusle rundt i fred og ro, her finnes nesten ikke biler.

Turoperatøren Hit & Dit AS - Brugata 2 B - N-2500 Tynset - Telefon: +47 62 47 16 50 - Mail post@hitogdit.com
Travelmarket Interactive