• Opplev vårt vakre land !

    Lofoten - stedet som med rette kan kalles en av våre vakreste perler !
  • Drøm nå - bestill senere !

    Bruk tiden nå til å legge planer for å reise i eget land i år - vi hjelper deg gjerne med din neste reise "når Verden åpner igjen" !
VALGTE

Nederland 

Pannekakelandet med alle sine kanaler kan sjarmere enhver.
Nederland er ikke bare tulipanblomstring, landet byr på opplevelser året rundt.

Ost, sykler og tresko er noen stikkord. Besøk ett av de mange ysteriene i nord, eller lei en sykkel og utforsk landet på egen hånd. Og ta med en liten eller stor tresko hjem som et minne.
Amsterdam

Byen bygd rundt alle kanalene, med masse skjeve og sjarmerende hus med mange forskjellige fasader.
Den tidligere fiskerlandsbyen er nå en pulserende storby. Likevel oppleves byen absolutt ikke stressende, nederlenderne kan kunsten å ta livet med ro og nyte øyeblikket. Det eneste som er viktig å være obs på, er alle syklistene. Med nesten like mange sykler som innbyggere, og syklister som ALLTID kjører på sin rett, er det best å ha øyne og ører med seg, for å slippe å bli overkjørt...
Rembrandthuis, Van Gogh museet, Rijksmuseum, Anne Franks Hus og Albert Cuypmarkt er andre severdigheter det er vel verdt å bruke noen timer på.
 

Rotterdam

Moderne arkitektur preger byen, med to spesielle broer som kjente landemerker. En annen meget besøkt severdighet er kubehusene, hvor det eneste som er ”rett” er gulvene.
Rotterdam er på alle vis en meget moderne by, og byr på gode shoppingmuligheter, i tillegg til utallige barer og restauranter.
 

Turoperatøren Hit & Dit AS - Brugata 2 B - N-2500 Tynset - Telefon: +47 62 47 16 50 - Mail post@hitogdit.com
Travelmarket Interactive