• Opplev vårt vakre land !

    Lofoten - stedet som med rette kan kalles en av våre vakreste perler !
  • Drøm nå - bestill senere !

    Bruk tiden nå til å legge planer for å reise i eget land i år - vi hjelper deg gjerne med din neste reise "når Verden åpner igjen" !
VALGTE

Tsjekkia 

Reis østover og opplev vakker arkitektur, kultur og historie. Tsjekkia har klart å ta vare på mange av sine historiske bygninger, samtidig som de har tilpasset seg den vestlige verden.
Besøk en av Europas vakreste byer Praha, eller unn deg en helseferie på ett av de gamle og ærverdige kurbadene rundt om i landet.

Praha

Prahas hjerte er Staré Mesto, torget i gamlebyen omgitt av kirker og palasser. Rådhuset med det astronomiske uret fra 1400-tallet er et kjent møtested. Hradcanyborgen er landetmerket på andre siden av elven Vltava. Like nedenfor ligger Malá Strana, som er lillesiden, en trivelig liten bydel med trange gater. I den sørlige delen av byen finner vi Nové Mesto, den nye bydelen med vakre jugendbygninger. Og sist, men ikke minst Karlsbroen, 500 m lang og med 30 helgenfigurer. Her samles turister, kunstnere og musikere og det er et yrende liv året rundt. Og, reis ikke hjem fra Praha uten krystall i bagasjen, et meget bra utvalg til gode priser.

Turoperatøren Hit & Dit AS - Brugata 2 B - N-2500 Tynset - Telefon: +47 62 47 16 50 - Mail post@hitogdit.com
Travelmarket Interactive